Om Ketolysekuren

Ketolysekuren er en lavkarbodiett som baserer seg på et normalt kosthold av matvarer med lavt karbohydratinnhold. Ketolysekuren utnytter kroppens normale forbrenningsmekanismer på en måte som medfører et betydelig tap av fettvev.
  • Spis vanlig mat
  • Du endrer kroppens forbrenning
  • Reduser inntak av karbohydrater
  • Passer for deg som vil ned 10 kg eller mer

Slik kommer du i gang

Vi har alt du trenger

Kjøp "Startpakken" eller "Full pakke" for å få tilgang til oppskrifter, nettkurs, tips og råd, vitaminpakker, m.m. Pakkene inneholder det du trenger for å gjennomføre Ketolysekuren på 7 uker.

Nettkurs og forum

Vi tilbyr nettkurs som er et komplett slankekurs i levende bilder. Kurset gir deg råd og veiledning til hvordan du på best mulig måte kan gjennomføre kuren. I Ketolyse nettforum vil du kunne utveksle erfaringer med andre deltagere.

Viktig å vite om kuren

Ketolysekuren er utviklet for friske, voksne personer som har behov for å redusere vekten med 10 kilo eller mer. Ketolysekuren er godt undersøkt og ikke farlig, men personer med kronisk sykdom bør snakke med fastlegen før de starter med kuren.

Etter kuren

Målet er nådd, hva nå? En endring i din livsstil er avgjørende for at effekten av kuren skal vedvare. Endring av både matvaner og treningsvaner må til, men resultatet vil bli en bedre helse, sunnere utseende og økt selvfølese. Boken "Etter slankekuren" hjelper deg på vei.