Slik kommer du i gang

I Ketolysekuren teller vi ikke kalorier, men det er viktig å vite hvor mange karbohydrater du får i deg hver dag. Vi gir deg en oversikt over hva du trenger for å komme i gang med kuren.

Boken ”Slank med Ketolysekuren”

Boken ”Slank med Ketolysekuren” gir deg en innføring i hvordan kuren fungerer. Du vil få en grundig innføring i teoretiske og medisinsk bakgrunn for kuren. Den vil også inneholde en handleliste over de matvarene du trenger for å komme i gang med kuren.

Siste halvdel av boken inneholder en rekke oppskrifter på samtlige av dagens måltider, samt hvilke drikkevarer du bør få i deg i løpet av en dag. Alle oppskrifter inneholder en enkel oversikt over antall karbohydrater måltidet inneholder, slik at du enkelt kan beregne og kontrollere ditt daglige inntak. Fokuset på telling av karbohydrater er noe som vil gå over etter hvert, og du greier enkelt å fokusere kun på den maten som er tillatt i dietten.

Ketolysetabletter

Kurens ulike tabletter inneholder viktige mineraler og vitaminer som skal sikre fettforbrenning og dempe søtsuget. Tablettene skal sikre at kroppen får i seg det den trenger, når du fjerner inntaket av karbohydrater.

  • Kromtabletter med kalsium tas morgen og kveld. Selges i pakker med 100 stykk, og varer i 7 uker.
  • Selentabletter tas til lunsj. Selges i pakker med 50 stykk, og varer i 7 uker.

Ketolysestix

Ketolysestix brukes for å sjekke urinen for ketoner. Inneholder urinen ketoner, følger du dietten slik den er tenkt. Bruksanvisning følger med pakken, samt at det er forklart i boken ”Slank med Ketolysekuren”.

Ketolyse Soyaprotein og Ketolyse bakemiks (melkeprotein og glutenprotein)

Soyaprotein og bakemiks kan blant annet benyttes til å bake brød, pizzabunn og andre brødprodukter. Produktene passer også fint som erstatning i vafler og som bindemiddel i kjøttkaker. Oppskrifter finner du på produktboksen, samt i boken ”Slank med Ketolysekuren”.

Nettforum

I nettforumet kan du stille spørsmål til forfatteren og andre kursdeltakere (gjerne anonymt), og få støtte og veiledning.

Eksempel på dagsmeny

Frokost:

Egg og bacon

Lunsj:

Issalat med litt tomat, paprika, agurk, stangselleri, oliven, fetaost, skinke og rømmedressing.

Middag:

Biff med kokte grønnsaker og saus.

Kveldsmat:

Litt ost eller ostechips (osteskiver stekt i ovnen), eller sukkerfri gelé med vispet kremfløte.

Drikke:

Mineralvann, vann, te, kaffe, rødvin, tørr/halvtørr hvitvin, lavkarboøl og lightbrus.