Andres erfaringer med Ketolysekuren

Ketolyse-kuren er et normalt kosthold basert på matvarer med lite karbohydrater. Du trenger ikke gå sulten mens du slanker deg.

Ingunn Karlsen

Så at ketolysen har spillt positivt inn på min pcos, er det ingen tvil om!!!
Les mer

Hei Dr.Andersen

Jeg begynnte på ketolysekuren i januar, og tok av ca 20 kg framtil juli. Det var jeg kjempefornøyd med, og klarte å inspirere mange rundt meg;tante, onkel, arbeidskolleger for å nevne noen. Flere av dem har også vært til inspirasjon for andre igjen. Men det som er best av alt er at jeg nå har blitt gravid "på egen hånd" uten hormonell behandling, og er nå kommet til uke 18!
Så at ketolysen har spillt positivt inn på min pcos, er det ingen tvil om!!! Bruk gjerne min solskinnhistorie til inspirasjon for andre, det fortjener alle som sliter med overvekt og hormonell ubalanse.

Med vennlig hilsen

Ingunn Karlsen

Arne Jørgensen

Takk for en meget bra kur.
Les mer

Hei

Jeg har fulgt ketolysekuren i snart 2 måneder (med to mindre glipper) og gått ned snart 17 kilo, så jeg er meget imponert over at kuren virker så bra. Takk for en meget bra kur.

MvhRolf
Arne Jørgensen

To glade og lettere mennesker

Min mann har gått ned 22 kg, og selv har jeg gått ned 16 kg.
Les mer

Hei

Vi er et ektepar som har gått på ketolysekuren i en god stund.Min mann har gått ned 22 kg, og selv har jeg gått ned 16 kg.Det er med hånden på hjertet at vi kan si at dette er den beste og mest effektive kuren vi har prøvd, så nå holder vi oss helt til den.

Julehilsen fra to glade og lettere mennesker.

Malin

Dette er saker det svinger av!!!
Les mer

OK, nå har min mann og jeg kjøpt oss tilgang på videokurset til Torkil, og jeg må bare si WOW!!!! Dette er saker det svinger av!!! Her viser han videoer med tilberedelse av mange matretter, vi blir med på en handletur, og vi er faktisk med han på ekte ketolysekurs! I tillegg hjelper og veileder han oss når det gjelder trim osv...
Var skeptisk til dette først, men så tenkte vi at "skitt", vi kan jo alltids prøve og se, og 299,- er da ikke all verden, om man tar i betraktning den enorme oppbackingen, coachingen og inspirasjonen man får gjennom innslagene Torkil har laget. Og de er gode!

ANBEFALES!!!
MALIN

Ingeborg, Hamar

En ekstra bonus er også at jeg har MYE mer energi enn før.
Les mer

(Fra ketolyse diskusjonsforum) 31/1 2006

Hei Trine - Velkommen så mye i klubben!!!

Jeg startet på over 101 kg i august, nå er jeg nede i 82 og noe - det er jeg kjempefornøyd med. Og det er ene og alene pga at jeg har fulgt kuren til punkt og prikke, både ift mat og trim. En ekstra bonus er også at jeg har MYE mer energi enn før. Det er deilig!
Lykke til!

Ingeborg i Hamar

Torill Avnsnes Chambers, Stavanger

Humør, kondis og lysten på livet er tilbake etter å ha vært fraværende i mange år.
Les mer

Hei

Etter å ha sett et feriebilde av meg selv var det slutt, nå måtte noe gjøres og jeg bestilte boken og tabletter og satte i gang i mai 2005. Jeg hadde nok ikke den helt store troen, men allerede etter få dager kunne en merke resultater. Nå i oktober 2005 og 20 kg fattigere har jeg fått ett nytt liv...!! Humør, kondis og lysten på livet er tilbake etter å ha vært fraværende i mange år... Fantastisk. En stor takk til deg (og min søster som anbefalte den) for at jeg har fått ett nytt og bedre liv! Nå er det bare de siste kiloene igjen før jeg er tilbake til vekten jeg hadde som 20 åring og der regner jeg med å være før jul...!

Med vennlig hilsen
Torill Avnsnes Chambers Stavanger

Ole Arild Fossmo

Jeg er mer en gjerne referanseperson med usedvanlig senkede skuldre.
Les mer

Tusen takk.1 september i dag, siste dag og 85 dager etter oppstart
Mange har uttrykt sin skepsis til kuren på websiden, jeg og var vel litte granne tvilende men og etter artikkelen i Vi Menn sterk i troen
Nå etter disse dagene, hvor det å føle sult var så vidt tilstedeværende de 3 første dagene, deretter faktisk et fremmedord uten at jeg på noen måte har spist og drukket lite (men konsekvent av det karbohydratfrie slaget) må gjerne skeptikerne komme. Svaret som speilet og vekta gir sier alt! Ned fra 95,4 kg til (helt utrolig) 77 på disse dagene, behøver mer å sies? Humør, opplagthet alt har vært bare topp, så igjen – tusen takk for hjelpen, og jeg er spent på mange av de jeg omgås som enten er kommet i gang eller er i startfasen. Jeg er mer en gjerne referanseperson med usedvanlig senkede skuldre

Hei Odd Arild Fosmo.
Dette er jo kjempeflott. Kan jeg legge dette ut på hjemmesiden under brukererfaringer med ditt navn?
Vennlig hilsen
Torkil Andersen.

Hei
JA, er kjempeflott, så er bare å legge ut og for all del med fullt navn. (Og nå 4 uker etterpå...den ventede kiloen kom, men ikke et gram mer.)Jeg har jo lyst til å si at er noe som heter eksempel til etterfølgelse for nå er det 8 stk av mine ansatte som har satt igang, og alle har akkurat bare de samme positive erfaringene, men rapport herfra får vi ta om noen uker (men det ser ut til at du snart er meg skyldig minst 1 "ansatt" hva vekt angår, om ikke selve antallet).Så enda en gang,

tusen takk.
Ole Arild Fosmo

Siw og Kim

Totalt har vi gått ned 9 kilo og blitt der.
Les mer

Vi er et gift par på 35 år, som etter 5 års ekteskap og et barn hadde lagt på oss ca 10-15 kilo. Vi har prøvd mange dietter og treningsmetoder, men har gått opp alt vi har gått ned. Vi leste i Vi Menn om denne kuren, og fant ut at vi skulle prøve. Vi startet opp 20.6.2005 etter å ha lest boken og kjøpt anbefalte produkter.Vi hadde etter 9 uker gått ned 7 kilo, selv med en 14 dagers ferie i Italia.Dette var en god, effektiv og ikke minst en enkel kur og følge. Vi begynte å trene 2-3 dager i uken når vi hadde gått ned disse kiloene, men vår måte å tenke måltider på var endret. Så vi har fortsatt å gå ned.

Totalt har vi gått ned 9 kilo og blitt der. Vi lever nå med et kosthold der vi tenker igjennom om disse karbohydratene er nødvendige.
Stort sett har vi ikke ris, pasta og poteter til middag men dette er erstattet av grønnsaker. Vanlig brød spiser vi ikke lenger, men vi lager Fedons brød ferdige med brødmix selv, som har redusert mengde karbohydrater.Takk for hjelpen, og vi anbefaler denne kuren til alle

Marit Stensby

Nå har jeg holdt på med dietten i 4 måneder og gått ned 28 kilo!
Les mer

Jeg skrev en e-mail til deg i vår, hvor jeg uttrykte min frustrasjon over manglende vekttap etter 5 uker. Nå har jeg holdt på med dietten i 4 måneder og gått ned 28 kilo! Det er helt fantastisk! Føler meg som jeg gjorde for 10 år siden.
Kan kjøpe klær i vanlige butikker igjen, og jeg kjenner igjen meg sjøl i speilet - det er det en stund siden jeg har gjort... Det virker som det står litt stille på vekta akkurat nå, men det gjør ikke så mye, for sjøl om det fortsatt er noen kilo igjen, føler jeg meg egentlig veldig vel.

Det var en liten solskinnshistorie på St. Hansaften!

Turid, Arendal

Gikk ned 20 kilo på tre måneder.
Les mer

Hjemmet Nr 5 31 jan 2005

Turid 43 år, politibetjent i Arendal:

Gikk ned 20 kilo på tre måneder - og det uten verken å sulte eller lide. Snarere tvert imot. Turid kjente seg mer opplagt enn på lenge. Hun fikk energi, og fordøyelsen ble også bedre, forteller hun. Turid syntes ikke det var spesielt vanskelig å kutte ut mat som inneholder karbohydrater.

Kuren har gitt meg mer hygge i familien. Hver morgen spiser min 17-årige datter og jeg egg og bacon eller omelett til frokost. Vi koser oss med måltidet, som er blitt dagens høydepunkt sier hun.

Elin 34 år, sykepleier :
10 kilo på 2 måneder. Jeg la på meg 30 kilo da jeg gikk gravid med sønnen min.

I tillegg til ekstra kilo har jeg også slitt med såkalt polycystisk ovariesyndrom PCO, det vil si det stadig danner seg cyster på eggstokkene. Syv ganger er jeg blitt operert for å fjerne cyster. Men siden jeg begynte på dietten i oktober har jeg ikke fått cyster, forteller Elin.

Etter tre måneder på ketolysekuren har hun fått tilbake energien.

Hjemmet har telefonnummer: 22585000

Side 1 av 2. Velg side: