Salat med reinsdyrkjøtt

Salat med reinsdyrkjøtt

Antall porsjoner: 2

Ingredienser:

  • 1 pose ”baby-leaf mix” salta
  • ½ gul paprika
  • 6 reddiker
  • 6 vårløk
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • Oregano/timian
  • Revet parmesan
  • 1 reinsdyrfillet

Slik gjør du:

  1. Kjøttet brunes i 1 minutt på hver side og smøres med olje. Krydre med provencekrydder. Stek i 8 minutter på 180 grader i ovnen.
  2. Avkjøles. La gjerne ligge i kjøleskapet i plast til neste dag.
  3. Bland salat med reddiker og vårløk
  4. Bland olivenolje og sitronsaft med krydder, og hell over salaten før servering.
  5. Del opp kjøttet og legg over salaten.
  6. Strø over med salt og pepper til slutt.

Tips:

- Hjortekjøtt, oksekjøtt, etc. kan erstatte reinsdyrkjøtt.