Laks med rosenkål, sopp og hollandessaus

Laks med rosenkål, sopp og hollandessaus

Antall porsjoner: 2

Ingredienser

  • 2 laksekoteletter
  • ½ blomkål
  • ¼ rotselleri
  • 50 gram smør
  • Muskatnøtt
  • Salt
  • Pepper
  • Rosenkål
  • Sjampinjong
  • Smør til steking
  • 1 toppet spiseskje Ketolyse bakemiks

Slik gjør du:

  1. Varm opp stekeovn til 180 grader. Legg laksen i en smurt, ildfast form. Sett laksen i ovnen og stek i 8-10 minutter.
  2. Kok rosenkål i vann med salt i ca. 6 minutter.
  3. Stek soppen i smør
  4. Når soppen er ferdig og kålen er kokt, stekes rosenkålen kjapt sammen med soppen i 2 minutter.
  5. Rotselleri og blomkål kokes møre. Kjør så blomkål og rotselleri med 50 gram smør, revet muskatnøtt, salt, pepper samt 1 toppet spiseskje Ketolyse bakemiks, i en stavmikser. Dette gir en fast puré.
  6. Sausen lages etter oppskrift i ”Slank med Ketolysekuren” eller kjøpes ferdig.
  7. Anrett og nyt.