Ketolysepølser med blomkålsstappe og løk-tomatkompott

Ketolysepølser med blomkålsstappe og løk-tomatkompott

Ingredienser:

  • Ketolysepølser
  • 1 liten rødløk
  • 6 cherrytomater
  • ¼ blomkål
  • 30 gram smør
  • 1 fedd hvitløl
  • 1 ss bladpersille
  • Salt
  • Pepper
  • Smør til steking
  • 1 ts Ketolyse bakemiks

Slik gjør du:

  1. Riss pølsene og stek dem med middels varme, eller grill dem.
  2. Kompott: Kutt opp rødløk og stek til løken i smør til den blir blank. Smøret skal ikke brunes.
  3. Ha i delte cherrytomater.
  4. Blomkålstappe: Blomkålen kokes mør.
  5. Smelt smør i en bolle.
  6. Kutt 1 fedd hvitløk og ha i smøret.
  7. Bland i bladpersille, salt, pepper og Ketolyse bakemiks. Kjør dette sammen i en hurtigmikser til stappen blir passe seig og luftig.